Let op: het verwijderen van een account is permanent en onomkeerbaar.

Als u de enige beheerder van een team bent, moet u dat team eerst verwijderen (of uzelf als beheerder verwijderen / een andere beheerder toevoegen) voordat u uw account kunt verwijderen. Als u niet de enige beheerder van een team bent, kunt u direct doorgaan naar het verwijderen van uw account.

Uw team verwijderen (alleen als u de enige beheerder bent) ​

  1. Ga naar Instellingen en klik op Teaminstellingen
  2. Klik op Team verwijderen. U moet de bevestigingscode invoeren (de teamnaam, in kleine letters zonder spaties) en een reden/feedback opgeven in het verplichte veld om uw team te verwijderen.

Uw team verwijderen in Teaminstellingen

Uw account verwijderen ​

  1. Ga naar Instellingen in de linker zijbalk en klik op Accountinstellingen.
  2. Scroll naar beneden en klik op Account verwijderen, voer uw e-mailadres in om de accountverwijdering te bevestigen.

Accountverwijdering bevestigen

← Terug naar Account en facturering

Hebt u nog hulp nodig? Mail ons op support@cozycal.com.

Begin vandaag meer boekingen online te ontvangen!

Geniet van een gratis proefperiode van 10 dagen met alle functies. Geen creditcard vereist.
Start Gratis Proefperiode van 10 Dagen